Melltartók

  • Anyaga: a bevarrt címke szerint Származás: Kína Minőség: I. osztály Méret: vegyes méret (38C-48C) Kiszerelés: 12 db/csomag Ár: 735 Ft/db A termékből csomagra lehet vásárolni! Egy csomagban egyféle minta és szín található! A csomagban csak C kosaras merevítő nélküli melltartók vannak, vegyesen 38C-48C méretekig. A minták, színösszetételek rendszeresen változnak! További információért telefonon vagy e-mailen keresztül érdeklődhet!
  • Felső rész anyaga: nejlon Alsó rész anyaga: szilikon Származás: Kína Minőség: I. osztály Méret:  jelenleg készleten kosár méret szerint B,C Szín: testszínű (nude), fekete Kiszerelés: darab Ár: 1260 Ft/db A termékből darabra lehet vásárolni! Pántnélküli, öntapadós, rugalmas, push-up melltartó, mely a fűző segítségével állítható. További információért telefonon vagy e-mailen keresztül érdeklődhet!
  • Anyaga: a bevarrt címke szerint Származás: Kína Minőség: I. osztály Méret: vegyes méret (75C-90C) Szín: vegyesen a csomagban Kiszerelés: 12 db/csomag Ár: 1020 Ft/db A termékből csomagra lehet vásárolni! Egy csomagban egyféle minta és többféle szín található! A csomagban csak C kosaras enyhén szivacsos sport melltartók vannak, vegyesen 75C-90C méretekig. A minták, színösszetételek rendszeresen változnak! További információért telefonon vagy e-mailen keresztül érdeklődhet!
  • Anyaga: a bevarrt címke szerint Származás: Kína Minőség: I. osztály Méret: vegyes méret (75B-90B) Kiszerelés: 6-8 db/csomag Ár: 1135 Ft/db A termékből csomagra lehet vásárolni! Egy csomagban egyféle minta és szín található! A csomagban csak B kosaras szivacsos melltartók vannak, vegyesen 75B-90B méretekig. A minták, színösszetételek rendszeresen változnak! További információért telefonon vagy e-mailen keresztül érdeklődhet!
  • Anyaga: a bevarrt címke szerint Származás: Kína Minőség: I. osztály Méret: vegyes méret (70A-85A) Kiszerelés: 6-8 db/csomag Ár: 505 Ft/db A termékből csomagra lehet vásárolni! Egy csomagban egyféle minta és szín található! A csomagban csak A kosaras szivacsos melltartók vannak, vegyesen 70A-85A méretekig. A minták, színösszetételek rendszeresen változnak! További információért telefonon vagy e-mailen keresztül érdeklődhet!
  • Anyaga: a bevarrt címke szerint Származás: Kína Minőség: I. osztály Méret: vegyes méret (80D-105D) Kiszerelés: 6-8 db/csomag Ár: 1045 Ft/db A termékből csomagra lehet vásárolni! Egy csomagban egyféle minta és szín található! A csomagban csak D kosaras szivacsos melltartók vannak, vegyesen 80D-105D méretekig. A minták, színösszetételek rendszeresen változnak! További információért telefonon vagy e-mailen keresztül érdeklődhet!